Steunpunt voor Leden

Uitvaartvereniging Associatie & IJmond is een regionale vereniging zonder winstoogmerk. Deze vereniging maakt al bijna 90 jaar hoogwaardige uitvaartzorg mogelijk. Omdat zij nog meer voor haar leden wil betekenen is de uitvaartvereniging per 1 november 2018 gestart met een steunpunt, waar leden terecht kunnen met vragen over zorg en ondersteuning rondom ouder worden. Het werkgebied van Uitvaartvereniging Associatie & IJmond omvat de IJmondregio (IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk), en de regio’s Zaanstad, Purmerend, Alkmaar, Heiloo en Castricum.

U kunt het Steunpunt telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur op 075 – 820 02 10. U kunt ook het formulier op deze website gebruiken óf per e-mail contact opnemen: steunpunt@uitvaartvereniging.org. U kunt uiteraard ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

De consulenten kunnen u helpen met tal van vragen op het gebied van ouder worden, zorg, sociaal welzijn en uitvaartzorg.

Aan kortdurende bijstand zijn voor leden van de vereniging geen kosten verbonden. Voor langer durende begeleiding of huisbezoek rekenen wij een bescheiden kostendekkend tarief. Als daarvan sprake is, dan zal de consulent dat altijd van tevoren aangeven en aan u vragen om daarmee schriftelijk akkoord te gaan. U komt dus nooit voor een onaangename verassing te staan!

Contact met het Steunpunt voor Leden

De consulenten

Het Steunpunt voor Leden gaat van start met twee toegewijde en professionele consulenten. Hieronder stellen zij zich voor.

Maggie Boode
Mijn naam is Maggie Boode, 33 jaar, en ik woon met mijn man en dochter van 5 in Purmerend. Op jonge leeftijd maakte ik kennis met de gezondheidszorg, en ik ben daarna jarenlang met veel plezier werkzaam geweest in de thuiszorg. De afgelopen jaren is de zorg enorm veranderd. Ik merkte dat mijn interesse steeds meer uitging naar de persoon achter de zorgvraag, ondersteuning bieden bij wonen, vrije tijd en maatschappelijke kwesties. Uiteindelijk ben ik een opleiding gaan volgen die hierbij past en heb ik werk gevonden binnen de maatschappelijke zorg en dienstverlening. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn dochter en ik vind het fijn om regelmatig te sporten om actief te ontspannen.
Liesbeth Pauw
Mijn naam is Liesbeth Pauw, 54 jaar oud. Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en woon, samen met mijn partner, in Grosthuizen. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en kan ik genieten van het bezoeken van kringloopwinkels, lezen en stamboomonderzoek. Na ruim 10 jaar een geweldige baan te hebben gehad als consulent Nabestaandenzorg bij coöperatie DELA kijk ik er enorm naar uit om, samen met Maggie Boode, het Steunpunt voor Leden van start te laten gaan. Iedereen wil het liefst in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving zelfstandig oud worden en de overheid stimuleert dit ook. Wij willen u daarbij graag helpen. Kunnen we het niet zelf, dan zorgen we dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon of instantie.