Maggie Boode

Mijn naam is Maggie Boode, 34 jaar, woonachtig in Purmerend. Op jonge leeftijd maakte ik kennis met de gezondheidszorg, en ik ben daarna jarenlang met veel plezier werkzaam geweest in de thuiszorg. De afgelopen jaren is de zorg enorm veranderd. Ik merkte dat mijn interesse steeds meer uitging naar de persoon achter de zorgvraag, ondersteuning bieden bij wonen, vrije tijd en maatschappelijke kwesties waardoor ik uiteindelijk ben gaan omscholen naar de maatschappelijke dienstverlening kant. Tijdens mijn werk als Ledenconsulent vind ik het leuk om de spin in het web te zijn en Leden te kunnen helpen met hun vraagstelling en indien nodig door te verwijzen naar de juiste dienstverlener. Daarnaast hou ik mij dagelijks bezig met een stukje marketing en communicatie voor het Steunpunt. Ik verzorg de socialmedia kanalen van het steunpunt en werk aan de website. Dit vind ik een erg leuke aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden.