Maggie Boode

Mijn naam is Maggie Boode, en net als Liesbeth sinds 2018 ledenconsulent bij uitvaartvereniging Associatie&IJmond. Al op jonge leeftijd maakte ik kennis met de gezondheidzorg, en in de jaren die volgden ben ik met heel veel plezier werkzaam geweest in de thuiszorg.
De afgelopen jaren is de gezondheidszorg enorm veranderd, en door deze veranderingen merkte ik dat mijn interesse steeds meer uitging naar de persoon achter de zorgvraag, ondersteuning bieden bij wonen, vrije tijd en maatschappelijke kwesties. Tijdens mijn werk als Ledenconsulent vind ik het leuk om de spin in het web te zijn en Leden te kunnen helpen met hun vraagstelling en indien nodig door te verwijzen naar de juiste dienstverlener. Daarnaast ben ik dagelijks bezig met een stukje marketing en communicatie voor het Steunpunt. Ik verzorg de socialmedia kanalen van het steunpunt en werk aan de website. Dit vind ik een erg leuke aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden.