Ledenconsulent

Op het Steunpunt voor Leden is dagelijks een toegewijde en professionele consulent aanwezig. Hieronder stelt zij zich voor.

Mariska van Aarst

Mijn naam is Mariska van Aarst, sinds februari 2022 werk ik met veel enthousiasme als ledenconsulent voor het Steunpunt van Uitvaartvereniging Associatie & IJmond.

Voor onze leden ben ik het aanspreekpunt bij vragen rondom ouder worden, zorg, sociaal welzijn en uitvaartzorg. Wat zijn de mogelijkheden, waar heb je recht op en wat is een betrouwbare partij? Ik help u graag op weg. En weet ik zelf het antwoord niet dan zorg ik dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon of instantie.

Welke vragen er voorbij komen? Bijvoorbeeld of een levenstestament wenselijk is, of uitvaartwensen haalbaar zijn, hoe je mantelzorg praktisch kunt aanpakken en of een oude polis nog wat waard is.
Voor het doorspreken van uitvaartwensen en – mogelijkheden kom ik graag bij u thuis, voor overige vragen is het praktisch als u deze per mail stelt of per telefoon. Ook kunt u, zonder afspraak, binnenlopen bij De Vraagbaak.

Daarnaast geef ik graag lezingen over uitvaartmogelijkheden aan groepen geïnteresseerden. Dat kunnen vrijwilligers van een Hospice zijn of bijvoorbeeld een boekenleesclub of vriendengroep. En ik verzorg gastlessen voor opleidingen van bijvoorbeeld verpleegkundigen maar ook op basisscholen.
Kortom een mooie veelzijdige baan waarbij mijn werkervaring als voormalig uitvaartbegeleider regelmatig goed van pas komt. Ik hoop u ook snel te spreken of te ontmoeten.

Ik help u graag bij  wat u nu kunt regelen voor later.