Ledenconsulenten

Op het Steunpunt voor Leden zijn dagelijks twee toegewijde en professionele consulenten aanwezig. Hieronder stellen zij zich voor.

Maggie Boode
Mijn naam is Maggie Boode, 33 jaar, en ik woon met mijn man en dochter van 5 in Purmerend. Op jonge leeftijd maakte ik kennis met de gezondheidszorg, en ik ben daarna jarenlang met veel plezier werkzaam geweest in de thuiszorg. De afgelopen jaren is de zorg enorm veranderd. Ik merkte dat mijn interesse steeds meer uitging naar de persoon achter de zorgvraag, ondersteuning bieden bij wonen, vrije tijd en maatschappelijke kwesties. Uiteindelijk ben ik een opleiding gaan volgen die hierbij past en heb ik werk gevonden binnen de maatschappelijke zorg en dienstverlening. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn dochter en ik vind het fijn om regelmatig te sporten om actief te ontspannen.
Liesbeth Pauw
Mijn naam is Liesbeth Pauw, 54 jaar oud. Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en woon, samen met mijn partner, in Grosthuizen. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en kan ik genieten van het bezoeken van kringloopwinkels, lezen en stamboomonderzoek. Na ruim 10 jaar een geweldige baan te hebben gehad als consulent Nabestaandenzorg bij coƶperatie DELA kijk ik er enorm naar uit om, samen met Maggie Boode, het Steunpunt voor Leden van start te laten gaan. Iedereen wil het liefst in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving zelfstandig oud worden en de overheid stimuleert dit ook. Wij willen u daarbij graag helpen. Kunnen we het niet zelf, dan zorgen we dat u wordt doorverwezen naar de juiste persoon of instantie.