Uitvaartverzorging 2020

In ons ledenmagazine van dit voorjaar hebben wij u al uitgebreid geïnformeerd over de gang van zaken tijdens een uitvaart in coronatijd. Gelukkig zijn de maatregelen inmiddels weer wat versoepeld, hoewel het nog even afwachten is wat er gaat gebeuren tijdens de “tweede golf” waar we nu inzitten.

Op dit moment is de belangrijkste maatregel waar wij mee te maken hebben de 1,5 meter afstandsregel. Dit betekent dat op veel locaties minder mensen bijeen kunnen komen dan normaal. Ook bij huisbezoeken mogen niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. Mocht u ermee te maken krijgen in deze tijd: uw uitvaartbegeleider zal u uiteraard precies vertellen waar u aan toe bent en op welke locatie welke regels gelden.

Wat in deze periode nog belangrijker is dan anders, is dat u duidelijk vertelt wat u graag zou willen. Veel mensen hebben wensen die ze niet uit durven spreken omdat ze bang zijn dat het niet mogelijk is, maar wij zoeken graag samen met u naar mogelijkheden om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen.