Transparantie

De afgelopen jaren zijn we als consumenten steeds prijsbewuster geworden. Prijzen kunnen we tegenwoordig gemakkelijk vergelijken via internet en met een paar klikken is voor veel producten de voordeligste optie zo gevonden. Ook als uitvaartverzorger merken wij dat transparantie over kosten steeds belangrijker wordt. Jarenlang hebben wij gewerkt met een basistarief , waar veel zaken die bijna iedereen afneemt, al in verwerkt zaten. Vanaf dit jaar hebben wij onze tarieven vereenvoudigd, waarmee de prijs van een uitvaart nog inzichtelijker wordt en er voor nabestaanden direct zichtbaar is welke financiële gevolgen hun keuzes met zich meebrengen.

Transparantie neemt voor ons altijd al met zich mee dat de kostenbegroting tijdens het bespreken van de uitvaart, wordt doorgenomen en besproken. Uiteraard alleen als dat vanuit nabestaanden gewenst is. We vragen hier tijdens het gesprek actief naar zodat onze dienstverlening helemaal op de wens van de nabestaanden aansluit.

Als uitvaartverzorger dragen wij al jaren het keurmerk Uitvaartzorg. Dit is een keurmerk wat wij mogen dragen omdat we deskundig, betrouwbaar en transparant zijn. Het keurmerk vraagt dan ook van ons dat we nabestaanden op voorhand goed informeren over de financiële consequenties van hun keuzes en hen desgewenst adviseren over alternatieven. Omdat we van mening zijn dat het voor nabestaanden mogelijk moet zijn om een goed vergelijk te maken hebben we transparante tarieven voor alle facetten van onze dienstverlening. Heldere voorwaarden en eerlijke
diensten is wat we nabestaanden willen bieden.

Alexandra Howard
directeur Associatie Uitvaartverzorging &
Uitvaartverzorging IJmond

Volgt u ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn?

Regelmatig delen we hier bijzondere berichten en ieder maand verloten wij een prachtig boek. Geen socialmedia? Geen probleem! Ook op de websites van Associatie en IJmond uitvaartverzorging en de website van de vereniging delen wij regelmatig actualiteiten.

Websiteshttps://www.associatieuitvaart.nl/
https://www.ijmonduitvaart.nl/
Vereniginghttps://www.uitvaartvereniging.org/
(hier bent u nu)
FacebookAssociatieUitvaartverzorging
Uitvaartvereniging-Associatie-IJmond
UitvaartverzorgingIJmond
Instagramassociatieuitvaartverzorging
uitvaartvereniging