Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Wensen en mogelijkheden die u heeft rondom uw toekomstige uitvaart of die van uw dierbare zijn niet de meest voor de hand liggende onderwerpen voor een gesprek. Toch kan het bespreken van deze wensen voor uzelf, maar zeker ook voor uw nabestaanden zorgen voor rust. Het neemt hen later zorgen uit handen en maakt het afscheid persoonlijker omdat zij weten wat uw wensen zijn.

Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie en wensen? Wilt u graag weten wat een uitvaart kost en welke mogelijkheden er zijn binnen uw budget? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we bespreken wat uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn voor, tijdens en na de uitvaart, en kunnen wij eventueel een globale kostenindicatie voor u maken.

Wilt u liever bij ons langskomen? Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in een van onze uitvaartcentra. U kunt hiervoor een afspraak maken of langskomen bij De Vraagbaak. Iedere week zijn wij op verschillende dagen aanwezig op een aantal van onze locaties. U kunt hier tussen 10.00 en 12.00 uur vrijblijvend binnenlopen met al uw vragen. Gewoon een kijkje nemen in het uitvaartcentrum kan uiteraard ook.

Ledenconsulenten Maggie Boode en Mariska van Aarst

De Vraagbaak: Inlopen zonder afspraak!

Een aantal keer per week kunt u bij ons binnenlopen zonder afspraak. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom met al uw vragen of om een kijkje te nemen tussen 10.00 en 12.00 uur in een van onze uitvaartcentra op de volgende dagen:

Maandag: Alkmaar, Edisonweg 15
Maandag: Heerhugowaard, Krusemanlaan 5
Dinsdag: Purmerend, Purmerweg 94
Woensdag: IJmuiden, Waalstraat 101