Nieuwe Ledenconsulent

Sinds 1 februari is er een wijziging bij de ledenconsulenten. We hebben afscheid genomen van Liesbeth Pauw, zij bekleedt nu een andere functie binnen het bedrijf en we hebben een nieuwe ledenconsulent mogen verwelkomen! Graag stelt zij zich hieronder aan u voor:

“Mijn naam is Mariska van Aarst. Sinds 2017 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en relatiebeheerder bij Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond. Een heel bijzondere werkgever waarbij ik mensen mag bijstaan op een kruispunt in hun leven namelijk het afscheid nemen van een dierbare. Wanneer het afscheid warm en persoonlijk is, verzacht dat het rouwproces.

1 februari ben ik gestart als Ledenconsulent. Een prachtige aanvulling op bovenstaande taken. Leden op weg helpen bij diverse vraagstukken als ‘waar heb ik recht op als mantelzorger’ of ‘ik ga binnenkort kleiner wonen maar waar moet ik met al mijn spullen heen’. Maar ook de weg wijzen binnen wet­ en regelgeving, een begroting maken voor uitvaartwensen of het geven van een lezing behoort tot de werkzaamheden. We komen elkaar dan vast ook eens tegen!”

Mariska van Aarst