De voordelen van een lidmaatschap

U bent lid van de Uitvaartvereniging Associatie & IJmond. Soms merken wij dat mensen niet goed weten welke voordelen het lidmaatschap allemaal biedt.

De meest in het oog springende is natuurlijk de ledenkorting op de uitvaart, die in 2020 wel € 500,– bedraagt. En dat terwijl het lidmaatschap gratis is!

Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de dames van het Steunpunt voor Leden.

Maar kent u ook onze “Diensten voor leden”?

Met een aantal dienstverleners hebben wij speciale afspraken gemaakt, waardoor u voordeliger bij hen terecht kunt dan zonder lidmaatschap. Het gaat om:

• Notariële diensten
    U kunt eenvoudige vragen stellen aan de notaris via een speciaal e-mailadres en u kunt gratis laten beoordelen of uw testament nog up-to-date is.
  • Belastingadvies en aangifte
    Belastingzaken zijn voor veel mensen ingewikkeld, dus een deskundige die hierbij kan helpen is fijn, zeker als er voor leden 10% korting is op het tarief.
  • Executeur en levensexecuteur
    Wie mag uw zaken behartigen als u dat zelf niet meer kunt (door ziekte of overlijden)? Een familielid of toch liever een professional? Als lid krijgt u bij een gesprek met een professional het eerste uur gratis.
  • Makelaar met extra aandacht
    Deze makelaar kan u niet alleen helpen met de aan- of verkoop van een huis, maar helpt u ook met alle zaken eromheen, zoals de verhuizing of het in orde maken van alle aansluitingen. Door de extra persoonlijke aandacht is er veel oog voor details.
  • Administratieve en praktische hulp
    Een professional organizer kan helpen bij het opruimen en ordenen van spullen en administratie, voor meer rust en overzicht. Als lid krijgt u 10% korting op het tarief.
  • Uitvaart als herinnering
    Niet op alle plekken is apparatuur aanwezig om de uitvaart vast te leggen. Gelukkig kunt u dit dan inhuren. Ook een film maken over het leven van een persoon hoort tot de mogelijkheden. Als lid krijgt u 10% korting.
  • Korting op uw Viva! Ledenpas
    Viva! is een organisatie die zich richt op wonen, welzijn en zorg in de directe leefomgeving. Als lid van ons, krijgt u bij Viva! een korting op het jaarlidmaatschap.
  • Mantelzorg
    MantelzorgNL is een vereniging van en voor mantelzorgers. Omdat het Steunpunt voor Leden hier lid van is, kunnen zij alle informatie met u delen.
  • Ondersteuning bij rouw en verlies
    Begeleiding als u vastloopt in het rouwproces. Als lid krijgt u een gratis kennismakingsgesprek.

Dit is maar een korte omschrijving van alle diensten. Meer informatie vindt u op de pagina Diensten voor leden. Maar u kunt natuurlijk ook bellen met het Steunpunt voor Leden via 075-8200210 (op werkdagen tussen 10.00-14.00 uur).