De voordelen van een lidmaatschap

U bent lid van de Uitvaartvereniging Associatie & IJmond. Soms merken wij dat mensen niet goed weten welke voordelen het lidmaatschap allemaal biedt.

De meest in het oog springende is natuurlijk de ledenkorting op de uitvaart, die in dit jaar € 682,- bedraagt *. En dat terwijl het lidmaatschap gratis is! Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan het Steunpunt voor Leden.

Maar kent u ook onze “Diensten voor Leden”?

Met een aantal dienstverleners hebben wij speciale afspraken gemaakt, waardoor u voordeliger bij hen terecht kunt dan zonder lidmaatschap. Het gaat om:

• Notariële diensten ­
  • Belastingadvies en ­-aangifte ­
  • Executeur en levensexecuteur ­
  • Makelaar met extra aandacht ­
  • Administratieve en praktische hulp
  • Uitvaart als herinnering ­
  • Ondersteuning bij rouw en verlies ­
  • Korting op uw Viva! Ledenpas ­
  • Mantelzorg.nl

Meer informatie

Meer informatie over alle dienstverleners en voordelen vindt u op de pagina Diensten voor leden. Maar u kunt natuurlijk ook bellen met het Steunpunt voor Leden via 075  820 02 10 (op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur).

* Deze korting geldt niet bij Dela natura polis.